Fanal LED Avance MAXLIGHT – PHILIPS Xip LUMILEDS

Per aconseguir un millor enllumenat públic l’ideal és el nou Fanal Avanç MAXLIGHT, que destaca de la resta gràcies a la seva potència de 50W/100W/150W SMD3030-2D Chip LUMILEDS aconseguint una lluminària de qualitat. Està fabricada en alumini i PMMA d’alta qualitat i transparència, per la qual cosa està assegurat amb una elevada protecció de resistència.

Un gran avantatge d’aquest fanal és el disseny extraplà, que impedeix que fulles dels arbres, o brutícia s’hi dipositi, al mateix temps que minimitza l’impacte visual del mateix.

El fanal LED Avanç MAXLIGHT és immediatament encès eliminant els molestos temps d’espera que deixen a fosques zones senceres quan falla l’alimentació creant inseguretat entre els vianants.

Resistència als cops IK10.

A més, gràcies a la seva protecció IP65 està protegida davant de qualsevol canvi climatològic, si repercuteix una funció d’enllumenat.

El seu angle de 127º x 106º aconsegueix arribar a més quantitat d’espai, aconseguint una millor il·luminació i amb més uniformitat.

La lluminària LED MAXLIGHT d’enllumenat públic us permetrà mantenir una bona il·luminació amb un consum contingut. El cost dexplotació és més baix en no tenir arrencadors ni electrònica que substituir.

Construït per una llarga vida útil de més de 50.000 hores, el fanal LED MAXLIGHT disposa de 3 anys de garantia pel seu alimentador d’alta qualitat, durabilitat i disseny.

Disposa de connector orientable rodó 60mm de diàmetre, fixació 2 cargols pressió a la columna. El mateix suport també permet la fixació a paret.

Mostrando los 3 resultados