Fanal LED 10W – 100W NEW VILA Philips Driver Programable SMD5050

Fanal LED 100W VILA Philips Driver Programable
El fanal LED NEW VILA amb DRIVER PHILIPS PROGRAMABLE 100W és la nova gamma d’alt disseny en fosa d’alumini.

És tan duradora que millora els conceptes típics, que aborden problemes com ara espaiament entre els fanals, preservació del cel nocturn, evitant la contaminació lumínica i millorant la comoditat visual. La seva eficàcia és molt superior als fanals Globus tradicionals, sent l’elecció perfecta per substituir aquest tipus de lluminàries de carrer.

La seva instal·lació i muntatge es realitza de forma senzilla, el que més destaca és el Mòdul led que compta amb el díode SMD 5050 de Bridgelux amb 12 nuclis, amb el qual està garantit una il·luminació potent i sense enlluernaments.

El seu eficient Driver PROGRAMABLE PHILIPS XITANIUM amb 5 anys de garantia, asseguren una gran durada de la lluminària de carrer.

Mitjançant les nostres lluminàries programables, la brillantor canvia automàticament per adaptar-se de manera intel·ligent als diferents escenaris nocturns que siguin necessaris. El Driver Philips permet 5 programacions diferents al llarg de la nit. Així, també permet regular el consum desitjat a cada moment.

Fabricada en fosa d’alumini, està protegit contra oxidació o corrosió, fins i tot fa front a les temperatures extremes que es produeixen tant a l’estiu com a l’hivern.

El sistema de ràpida obertura, assegura un fàcil accés en cas de ser necessari.

El seu grau de protecció IP65 protegeix el producte contra l’entrada de pols a més de resistir a les esquitxades de qualsevol tipus de líquids des de qualsevol tipus d’angle i una distància que no sigui menor de 3 metres, per la qual cosa el muntatge a l’exterior és perfecte.

Mostrando los 2 resultados