Fanal de Paret i Terra

Fanal de Paret LED 50W Wanda – Rectangular
La lluminària tipus Wanda incorpora un mòdul LED òptic 50W de Philips Lumileds que serveix per a la substitució de les antigues bombetes E40 i E27, gràcies a la seva potència aconsegueixen generar una gran il·luminació com a fanals de carrer i com a balises arribant als 7500 lumens.

Amb disseny modern arquitectònic pot crear ambients de llum uniformes amb els espais contemporanis que les ciutats de primer nivell exigeixen, a més podràs triar la temperatura de llum correcta segons les necessitats de cada instal·lació, tant blanc neutre (4000k) o blanc fred (5000k). Fabricada en acer pintat al forn amb pintura epoxi pel que la seva resistència i pes són ideals per al seu transport i la seva instal·lació, aportant-li una major protecció i una vida elevada, la qualitat dels seus materials en fan un producte essencial per generar una energia neta i allargada en el temps.

Destaca pel seu aspecte senzill, fi i elegant, a més, té l’opció de ser construïda en color Òxid o Metàl·lic.

Encaixa en qualsevol tipus de projecte d’il·luminació exterior, ja que s’adapta de manera natural a tot tipus de paisatge urbà o propietats privades.

Gràcies a la tecnologia led, pots arribar a estalviar fins a un 80% d’energia, a més de tenir una vida útil més gran comparat amb les d’halogen. Es considera un producte ecològic en estar fabricat amb materials no contaminants, per tant, ajudes a cuidar el planeta.

La seva protecció IP67 fa que sigui apte per al seu ús a exteriors i tingui una seguretat contra esquitxades o qualsevol tipus de canvi climatològic. Ve amb una garantia de 5 anys.

Usos del Fanal de Paret LED 50W Wanda – Rectangular

Mostrando el único resultado