Formulari per a professionals de la il·luminació LED

Descomptes i preus especials per a professionals

Si ets distribuïdor, instal·lador electricista, arquitecte, decorador o una empresa que realitza projectes d’il·luminació, Registra’t com a professional per rebre descomptes exclusius.

Alguns productes som importadors i Fabricant directe por el que Podem oferia els preciós més competitius de l’Mercat i descomptes en Tots els articles de La nostra pàgina web.

Després enviar-nos les teves dades a través del formulari de la dreta, hauràs de fer-nos arribar per email el document acreditatiu d’alta censal de tu empresa (escanejat) que justifica la teva activitat (model 036/037) en la direcció info@grupsagaro.net

El nostre departament d’atenció a client validarà el teu Compte i t’aplicarà el descompte. Si ja estàs prèviament registrat al nostre web, se’t notificarà per correu electrònic Quan el descompte estigui aplicada.

Si no estàs registrat a la nostra pàgina web, omple el formulari i Envialia, deprés, Envia’ns per email el model 036/037 d’alta censa de tu empresa, nosaltres et donarem d’alta com a professional registrat, un cop Donat d’alta t’ho notificarem por email a l’adreça de correu i indicada.

Després Rebre la notificació es de grupsagaro.net podràs començar a veure La nostra pàgina web amb preus rebaixats, preciós Únics per a professionals  web.

Estem de proves