Regleta LED - Artistic - Sostres exclusius i personalitzables

Si cerques una lluminària versàtil i atemporal que combini disseny i funcionalitat, el lineal LED adaptable amb OSRAM CHIP és l’opció perfecta. Aquest producte és una col·lecció de lluminàries d’alta qualitat i disseny innovador que us permetrà crear sensacions visuals úniques en qualsevol espai.

Gràcies a les diverses mides i colors disponibles, podreu personalitzar la lluminària al vostre gust i adaptar-la a qualsevol espai, ja sigui una llar, oficina, botiga o restaurant. A més, el lineal LED és capaç d’aportar una gran varietat de sensacions visuals que definiran l’espai des d’un nou prisma.

La lluminària lineal LED dibuixa línies homogènies de llum que s’adapten a una gran varietat d’espais amb un impacte visual mínim. Això ho converteix en una solució ideal tant per a les necessitats d’il·luminació general com per al banyat de plans verticals. El resultat és una atmosfera acollidora i única que no deixarà indiferent ningú.

El disseny del nostre lineal LED combina difusors d´alta transmitància que aporten un gran confort visual i eficiència energètica. A més, l’accessori de triangle i quadrat permet unir-los fàcilment, fent que la instal·lació sigui ràpida i senzilla.

La nostra lluminària professional lineal LED compta amb una potència de 40W i una longitud de 120cm, la qual cosa la converteix en una opció perfecta per a aquells que busquen un producte d’alta qualitat que combini disseny i funcionalitat. A més a més, la tecnologia OSRAM CHIP garanteix una il·luminació d’alta qualitat i una llarga vida útil.

Índex de Rendiment Cromàtic superior a 80:

El CRI, o Índex de Reproducció Cromàtica, és una mesura de la capacitat d’una font de llum per reproduir els colors dels objectes de manera precisa i natural. Un CRI de +80 significa que la lluminària té una capacitat de reproducció del color per sobre de la mitjana, cosa que es tradueix en una millor qualitat de llum i una fidelitat més gran en la reproducció del color dels objectes il·luminats.

Els avantatges de tenir una lluminària amb un CRI de +80 són:

Millora la percepció dels colors: El CRI alt permet que els objectes il·luminats es vegin amb més claredat, ja que els colors es reprodueixen de manera més precisa i natural. Això és especialment important en espais on es requereix una bona percepció dels colors, com ara botigues de roba, museus o estudis d’art.

Ajuda a reduir la fatiga visual: En tenir una millor reproducció del color, la vista no ha de fer un esforç extra per distingir els colors dels objectes il·luminats. Això redueix la fatiga visual i augmenta la comoditat en realitzar activitats que requereixen una bona percepció del color, com ara la lectura o el treball amb detalls petits.

Permet crear ambients més agradables: En reproduir els colors de manera més precisa, la lluminària amb CRI alt pot ajudar a crear ambients més càlids, acollidors i atractius. Això és especialment útil en espais on es vol crear un ambient particular, com ara restaurants, hotels o llars.

Factor de Potència +0.90:

El factor de potència superior a 0,90 significa que la lluminària utilitza almenys el 90% de l’energia subministrada de manera eficient, cosa que té diversos avantatges, entre ells:

Major eficiència energètica: Una lluminària amb un factor de potència superior a 0,90 utilitza menys energia per produir la mateixa quantitat de llum que una lluminària amb un factor de potència inferior. Això es tradueix en una reducció en el consum d’energia, cosa que alhora redueix l’impacte ambiental i els costos d’energia.

Millora la qualitat de lenergia: Una lluminària amb un factor de potència superior a 0.90 també ajuda a millorar la qualitat de lenergia subministrada. Això és degut a que redueix la quantitat d’energia reactiva, cosa que alhora disminueix l’estrès a la xarxa elèctrica i prevé l’aparició de fluctuacions de voltatge i altres problemes elèctrics.

Menor escalfament dels components: Una lluminària amb un factor de potència superior a 0.90 redueix l’escalfament dels components, cosa que alhora millora la durabilitat de la lluminària. Això també disminueix el risc de fallades a la lluminària i ajuda a reduir els costos de manteniment.

En definitiva, el lineal LED amb OSRAM CHIP és una opció perfecta per a aquells que busquen una lluminària versàtil i d’alta qualitat que combini disseny i funcionalitat. Descobreix com les línies de llum del nostre lineal LED poden modelar lespai i crear una atmosfera única i acollidora.

El lineal LED amb OSRAM CHIP és un producte altament versàtil que es pot utilitzar en una àmplia varietat d’espais i aplicacions. Alguns dels llocs on es pot aplicar aquest producte són:

Llars: Aquest producte és una excel·lent opció per il·luminar espais com cuines, banys, sales d’estar, dormitoris i qualsevol altre lloc on es requereixi una il·luminació uniforme i d’alta qualitat.

Mostrando los 4 resultados