OSRAM Driver - Estany LED integrat

Regleta LED – OSRAM Driver – Estany LED integrat – Potència seleccionable: 35W-30W-25W-20W – 120cm
La Regleta Estanca LED integrat és la solució perfecta per il·luminar qualsevol espai de forma eficient i duradora. Amb potència seleccionable de 20W a 35W, aquesta regleta compta amb un OSRAM Driver d’alta qualitat i una mida de 120cm que la fa ideal per a qualsevol tipus d’instal·lació.

La construcció de junta, el sistema de tancament i el difusor asseguren un grau alt de protecció (IP66) contra la pols, la contaminació i la penetració d’aigua. Aquesta classificació permet que la regleta sigui àmpliament utilitzada en espais amb ambient polsós i humit.

El cos de la regleta està disponible en polièster reforçat en color gris clar (RAL7035), cosa que li atorga una excel·lent resistència a la temperatura, estabilitat mecànica i aïllament elèctric. A més, resisteix els impactes de diversos productes químics i les condicions climàtiques adverses. La seva estabilitat de mida i forma a temperatures canviants és excel·lent.

El difusor és de PMMA opalitzat modelat per injecció, amb propietats úniques de no envelliment i alta resistència química. La seva eficiència lumínica és extremadament alta gràcies a una alta permeabilitat a la llum, fins a un 90%. A més, la seva dispersió de la llum és ben equilibrada, cosa que permet una excel·lent uniformitat de la llum sense ombres ni enlluernament. El seu angle dobertura de la llum és de 120º.

La junta entre el difusor i la carcassa és d’escuma injectada amb silicona. La fixació del difusor al cos es fa amb clips anti vandàlics d’acer inoxidable i el portaequips (reflector) és de xapa d’acer pintada en pols color blanc.

El Driver Osram compta amb potència seleccionable en quatre opcions: 20W que lliura 2800Lm, 25W que dóna un rendiment de 3400Lm, 30W que lliura 4000Lm i 35W dóna un rendiment de 4500Lm. La placa LED de díodes optimitza la gestió tèrmica de la lluminària per evitar el contacte directe del portaequips i el driver, augmentant així la vida útil de la regleta.

La safata de la lluminària on se situa la placa de díodes LED està fabricada amb xapa d’acer amb recobriment de pintura de pols blanca amb assecat al forn. Els clips de subjecció de la llumenera són de seguretat: especials d’acer inoxidable a prova de manipulacions i no es poden manipular amb les mans descobertes.

La nostra Regleta LED disposa d’una vida útil L70B50: 72.000h – L80B10: 50.000h -L90B10: 25000h, això vol dir que:

L70B50: Després de 72.000 hores de funcionament, la llum emesa per la regleta tindrà una sortida lluminosa del 70% del valor original (L70) i que el 50% de les lluminàries en una mostra gran mantindran aquesta sortida lluminosa (B50).
L80B10: Després de 50.000 hores de funcionament, la llum emesa per la regleta tindrà una sortida lluminosa del 80% del seu valor original (L80) i que el 10% de les lluminàries en una mostra gran mantindran aquesta sortida lluminosa (B10).
L90B10: Després de 25.000 hores de funcionament, la llum emesa per la regleta tindrà una sortida lluminosa del 90% del valor original (L90) i que el 10% de les lluminàries en una mostra gran mantindran aquesta sortida lluminosa (B10).
Resistència als impactes: La coberta de la lluminària fabricada amb PMMA (polimetilmetacrilat), amb índex a impactes d’IK08. L’IK (norma internacional IEC 62262) és una mesura de la resistència mecànica o impacte d’un producte elèctric o electrònic i s’utilitza per indicar el nivell de protecció contra els impactes externs en una escala del 0 al 10. IK08 és una classificació dins de l’escala IK que indica que l’equip ha estat provat i aprovat per suportar un impacte mecànic de fins a 5 juliols (J) d’energia (es deixar caure 3 cops una bola d’acer d’1,7 kg de massa des d’una alçada de 0.2 metres ). Si l’equip passa la prova sense patir danys significatius, es considera que compleix la classificació IK08 de resistència a l’impacte.

La nostra regleta estanca LED integrat és una excel·lent opció per a aquells que busquen una il·luminació d’alt rendiment en espais de treball, magatzems o qualsevol ambient que requereixi una il·luminació eficient i duradora. Amb el disseny estanc i resistent a condicions climàtiques adverses, aquesta regleta és una inversió en il·luminació d’alta qualitat.

La regleta estanca LED integrat amb potència seleccionable i es pot fer servir en una varietat d’aplicacions en interiors i exteriors gràcies al seu alt grau de protecció (IP66) contra la pols, la contaminació i la penetració d’aigua. Alguns exemples del seu ús són a:

Espais de treball
Magatzems
Garatges
Tallers
Passadissos
Patis
Entrades
Estacionaments, …

Mostrando los 6 resultados