Mostrando todos los resultados 6

 • Braçs Giratori Fanal IP65

  Braçs Giratori Fanal IP65

  10,666 Iva no inclòs

  10 disponibles

  Sujeción de farola LED para mástil de calle con Garantía de 2 años

  Soporte de Sujeción orientable de poste para lámpara vial LED.

  El soporte o codo de sujeción orientable para poste de iluminación, tiene un diseño totalmente ajustable para colocar la Lampara LED 60W de iluminación Vial de la Serie LUNA de Leadersson TM (46mmØ) y otras lámparas LED con acoples de similares dimensiones.

  El soporte para postes de calle está fabricado en acero, lleva un revestimiento de pintura anti corrosión, es articulado y permite orientar la farola LED en el ángulo deseado.

  El anclaje de este soporte orientable permite su colocación en todo tipo de postes de hasta 60mm de diámetro, sirve tanto para farolas viales como para postes de iluminación de campos de tenis, pádel, etc.

  CARACTERÍSTICAS TÉCNICAS

  • Sujección de lámpara para poste de calle, con pintura anticorrosión.
  • Color: Gris .
  • Material: Acero.
  • Protección: IP65.
  • Soporte orientable: 180º.
  • Certificado: CE – ROHS.
  • Dimensiones: 24cm x 6ocmØ (diametro máximo de poste) x 4,2cmØ (acople de lámpara LED).
  • Peso: 545gr.

  CONTENIDO DEL PAQUETE

  1 x Soporte orientable de acero para mástil de calle en color Gris.

 • Fanal Solar Led per Enllumenat Públic 20W amb Sensor

  25,000 Iva no inclòs

  150 disponibles (puede reservarse)

  Fanal solar per carrer crepuscular amb detector de moviment, 20 led, panell solar, ideal per il·luminar carrers, entrades, patis i jardins. Garanteix una il·luminació potent i duradora en espais exteriors sense connexió elèctrica. La càrrega màxima s’assoleix després de 11-12 hores d’exposició solar i garanteix llum els 365 dies de l’any. Ideal per carrers, aparcaments, places, entrades i jardins. Resisteix a la intempèrie i als agents extern (certificació waterproof IP65). La vida del llum és garantida per 50.000 hores gràcies a la seva bateria de liti 10.000 mAh i al seu panell solar.Una cop muntada no requereix cap tipus de manteniment, exceptuant una neteja superficial de el panell en cas d’excessiva brutícia. El seu funcionament és automàtic gràcies al seu sensor òptic crepuscular que s’activa a l’vespre. funcionament: La llum s’encén automàticament a l’vespre amb lluminositat reduïda de l’50% fins al matí. El sensor integrat activa la llum amb màxima intensitat durant 30 segons si detecta una presència en un espai de 4-5 metres fins quan deixa de detectar moviments. Atenció: el pal no s’inclou en el preu. Alçada instal·lació recomanada: 3-4 metres. El fanal està disponible en blanc fred (6000 ° K). La temperatura de color indicada pot patir oscil·lacions corresponents a una tolerància de el 7%.

 • Fanal Solar LED per Enllumenat Públic 40W amb SensorFanal Solar LED per Enllumenat Públic 40W amb Sensor

  Fanal Solar Led per Enllumenat Públic 40W amb Sensor

  33,850 Iva no inclòs

  140 disponibles

  Fanal solar per carrer crepuscular amb detector de moviment, 40 led, panell solar, ideal per il·luminar carrers, entrades, patis i jardins. Garanteix una il·luminació potent i duradora en espais exteriors sense connexió elèctrica. La càrrega màxima s’assoleix després de 11-12 hores d’exposició solar i garanteix llum els 365 dies de l’any. Ideal per carrers, aparcaments, places, entrades i jardins. Resisteix a la intempèrie i als agents extern (certificació waterproof IP65). La vida del llum és garantida per 50.000 hores gràcies a la seva bateria de liti 15.000 mAh i al seu panell solar. Un cop muntada no requereix cap tipus de manteniment, exceptuant una neteja superficial de el panell en cas d’excessiva brutícia. El seu funcionament és automàtic gràcies al seu sensor òptic crepuscular que s’activa a l’vespre. funcionament: La llum s’encén automàticament a l’vespre amb lluminositat reduïda de l’50% fins al matí. El sensor integrat activa la llum amb màxima intensitat durant 30 segons si detecta una presència en un espai de 4-5 metres fins quan deixa de detectar moviments. Atenció: el pal no s’inclou en el preu. Alçada instal·lació recomanada: 4-5 metres. El fanal està disponible en blanc fred (6000 ° K). La temperatura de color indicada pot patir oscil·lacions corresponents a una tolerància de el 7%.

 • Fanal Luna Xip OsramFanal Luna Xip Osram

  Fanal Luna Xip Osram 60W 2700k

  36,000 Iva no inclòs

  80 disponibles

  Lampara  LED de calle para poste con Garantía de 5 años. Luz de calle para poste, lámpara LED de carretera estanca IP65 60W para alumbrado público 7200Lm. Lámpara de iluminación LED para postes de calle de bajo consumo 60W, fabricada en aluminio de inyección, tiene unas dimensiones de 363 x 155 mm. Emite una potente…

 • Fanal Luna Xip OsramFanal Luna Xip Osram

  Fanal Luna Xip Osram 60W 4000k

  36,000 Iva no inclòs

  1 disponibles

  Lampara  LED de calle para poste con Garantía de 5 años. Luz de calle para poste, lámpara LED de carretera estanca IP65 60W para alumbrado público 7200Lm. Lámpara de iluminación LED para postes de calle de bajo consumo 60W, fabricada en aluminio de inyección, tiene unas dimensiones de 363 x 155 mm. Emite una potente…

 • Fanal Solar LED per Enllumenat Públic 60W amb SensorFanal Solar LED per Enllumenat Públic 60W amb Sensor

  Fanal Solar Led per Enllumenat Públic 60W amb Sensor

  40,500 Iva no inclòs

  3 disponibles

  Fanal solar per carrer crepuscular amb detector de moviment, 60 led, panell solar, ideal per il·luminar carrers, entrades, patis i jardins. Garanteix una il·luminació potent i duradora en espais exteriors sense connexió elèctrica. La càrrega màxima s’assoleix després de 11-12 hores d’exposició solar i garanteix llum els 365 dies de l’any. Ideal per carrers, aparcaments, places, entrades i jardins. Resisteix a la intempèrie i als agents extern (certificació waterproof IP65). La vida del llum és garantida per 50.000 hores gràcies a la seva bateria de liti 20.000 mAh i al seu panell solar. Un cop muntada no requereix cap tipus de manteniment, exceptuant una neteja superficial de el panell en cas d’excessiva brutícia. El seu funcionament és automàtic gràcies al seu sensor òptic crepuscular que s’activa a l’vespre. funcionament: La llum s’encén automàticament a l’vespre amb lluminositat reduïda de l’50% fins al matí. El sensor integrat activa la llum amb màxima intensitat durant 30 segons si detecta una presència en un espai de 4-5 metres fins quan deixa de detectar moviments. Atenció: el pal no s’inclou en el preu. Alçada instal·lació recomanada: 5-6 metres. El fanal està disponible en blanc fred (6000 ° K). La temperatura de color indicada pot patir oscil·lacions corresponents a una tolerància de el 7%.