Farola LED 60W URBAN Philips Lumileds SMD 3030 160Lm/W

Fanal LED 60W URBAN Philips Lumileds SMD 3030 160Lm/W
El fanal d’URBAN 60w d’alta gamma amb un disseny exclusiu està fabricat en alumini i policarbonat d’alta durada. La nova, robusta i duradora URBAN millora els conceptes lumínics, i aborden problemes com ara espaiament entre els fanals, preservació del cel nocturn en evitar la contaminació lumínica i millorant la comoditat visual.

La seva instal·lació i muntatge es realitza de forma senzilla, el que més destaca és díode SMD 3030 de doble nucli LUNEOX de Philips, amb què està garantit una il·luminació potent i sense enlluernaments. Gràcies el seu tipus de led amb xip SMD 3030 de Lumileds ofereix una font de llum la distribució de la qual és directa per donar la millor solució a l’usuari final.

El material que porta inclòs aquest fanal led, és perfecte per donar una gran resistència per un gran període de temps, està protegit contra oxidació o corrosió, fins i tot fa front a les temperatures extremes que es produeixen tant a l’estiu com a l’hivern.

El seu grau de protecció IP-65 protegeix el producte contra l’entrada de pols a més de resistir a les esquitxades de qualsevol tipus de líquids des de qualsevol tipus d’angle i una distància que no sigui menor de 3 metres, per la qual cosa el muntatge a l’exterior és perfecte.

Usos del Fanal LED 60W URBAN Philips Lumileds SMD 3030 160Lm/W

LUXEON 3030 2D Product Datasheet

Led Street 60w Urban

CE Verification of Compliance

Mostrando el único resultado