Fanal LED HALLEY BRIDGELUX Xip Asimétrico 90ºx150º

Per aconseguir un millor enllumenat públic l’ideal és el nou Fanal LED HALLEY BRIDGELUX Chip que destaca de la resta gràcies a la seva potència de 40W/60W/100W SMD3030 aconseguint una lluminària de qualitat. Està fabricada en alumini i PMMA d’alta qualitat i transparència, per la qual cosa està assegurat amb una elevada protecció de resistència.

Gràcies al seu disseny extraplà s’impedeix que fulles dels arbres, o brutícia s’hi dipositi, alhora que minimitza l’impacte visual de la mateixa.

El fanal LED Avanç MAXLIGHT és immediatament encès eliminant els molestos temps d’espera que deixen a fosques zones senceres quan falla l’alimentació creant inseguretat entre els vianants.

Desataca la seva gran resistència als cops que tenen un grau IK10.

A més, gràcies a la seva protecció IP66 està protegida davant de qualsevol canvi climatològic, si repercuteix una funció d’enllumenat.

La lluminària LED HALLEY d’enllumenat públic us permetrà mantenir una bona il·luminació amb un consum contingut. El cost dexplotació és més baix en no tenir arrencadors ni electrònica que substituir.

Construït per a una llarga vida útil de més de 50.000 hores, el fanal LED 40W/60W/100W HALLEY disposa de 5 anys de garantia pel seu alimentador d’alta qualitat, durabilitat i disseny.

Disposa de connector orientable rodó 60mm de diàmetre, fixació 2 cargols pressió a la columna.

Mostrando los 10 resultados