Fanal LED FRIGG - Philips LUMILEDS Xip 140Lm/W Asimétrico 70ºx140º

Fanal LED 50W/100W FRIGG – Xip LUMILEDS
Per aconseguir un millor enllumenat públic l’ideal és la nova Fana FRIGG, que destaca de la resta gràcies a la seva potència de 100W – SMD2835 -LUMILEDS chip- aconseguint una lluminària de qualitat. Està fabricada en alumini i PMMA d’alta qualitat i transparència, per la qual cosa està assegurat amb una elevada protecció de resistència.

Un gran avantatge d’aquest fanal és el seu disseny extraplà, que impedeix que fulles dels arbres, o brutícia s’hi dipositi, alhora que minimitza l’impacte visual de la mateixa.

El fanal LED FRIGG és d’encesa immediata eliminant els molestos temps d’espera que deixen a les fosques zones senceres quan falla l’alimentació creant inseguretat entre els vianants.

Resistència als cops IK10.

A més, gràcies a la seva protecció IP65 està protegida davant de qualsevol canvi climatològic, si repercuteix una funció d’enllumenat.

El seu angle ampli de llum aconsegueix arribar a més quantitat d’espai, aconseguint una millor il·luminació i amb més uniformitat.

La lluminària LED FRIGG d’enllumenat públic us permetrà mantenir una bona il·luminació amb un consum contingut. El cost dexplotació és més baix en no tenir arrencadors ni electrònica que substituir.

Construït per una llarga vida útil, el fanal LED FRIGG disposa de 3 anys de garantia pel seu alimentador d’alta qualitat, durabilitat i disseny.

Disposa de connector orientable rodó 60mm de diàmetre, fixació 2 cargols pressió a la columna. El mateix suport també permet fixar-lo a paret.

Mostrando los 2 resultados