Fanal LED 40W VALLEY Philips Lumileds

Fanal LED 40W VALLEY Philips Lumileds SMD 3030
El fanal LED VALLEY 40W és la nova gamma d’alt disseny d’alumini i PMMA. La nova, robusta i duradora Valley millora els conceptes típics, que aborden problemes com ara espaiament entre els fanals, preservació del cel nocturn evitant la contaminació lumínica i millorant la comoditat visual. La seva eficàcia és molt superior als fanals Globus tradicionals, sent l’elecció perfecta per substituir aquest tipus de lluminàries de carrer.

La seva instal·lació i muntatge es realitza de forma senzilla, el que més destaca és el Mòdul led de Philips, amb el qual està garantit una il·luminació potent i sense enlluernaments. Gràcies al seu tipus de led amb xip SMD 3030 de Lumileds ofereix una font de llum la distribució de la qual és directa per donar la millor solució a l’usuari final.

El material que porta inclòs aquest fanal led, és perfecte per donar una gran resistència per un gran període de temps, està protegit contra oxidació o corrosió, fins i tot fa front a les temperatures extremes que es produeixen tant a l’estiu com a l’hivern.

El seu grau de protecció IP-65 protegeix el producte contra l’entrada de pols a més de resistir a les esquitxades de qualsevol tipus de líquids des de qualsevol tipus d’angle i una distància que no sigui menor de 3 metres, per la qual cosa el muntatge a l’exterior és perfecte

Mostrando el único resultado