Fanal LED 40W Alumini - TUROL - Bridgelux

Fanal LED d’Alumini – TUROL – Mòdul Bridgelux
El nostre Fanal LED TUROL, és ideal per adornar qualsevol espai exterior, té un disseny elegant i clàssic i un bonic acabat en color negre. El Mòdul de LED té una potència de 40W i està fabricat amb mòdul òptic d’alta qualitat amb 54 díodes LEDs SMD3030 de 4 nuclis Bridgelux 2240 DS-C30

Disposa duna eficiència lluminosa de 135Lm/w. Així mateix, proporciona un flux lluminós de 5.400 Lm, i dóna lloc a un índex de reproducció cromàtica del 70%, amb una freqüència de servei de 50/60Hz.

Compte amb LEDs d’alta potència brindant una llum de gran eficiència i qualitat. Té una alta protecció IP67 exterior, 40W de potència i una llarga vida útil de 40.000 hores.

És un producte molt eficient energèticament ja que proporcionen un elevat rendiment lumínic, oferint la possibilitat de reduir el consum elèctric fins a un 80% alhora que afavoreix el medi ambient ja que no contamina.

Disposem de 2 tipus de temperatures, que us proporcionarà diferents tons de llum. Blanc Càlid i Blanc Neutre. Tots els nostres productes us ofereixen una garantia mínima de dos anys. Aconsegueix-los ara d’una manera senzilla, a través de la nostra botiga en línia.

Usos del Fanal LED 40W Alumini – TUROL – Bridgelux

Mostrando el único resultado