Campana LED UFO - ERIS - LUMILEDS LUXEON 2835

La campana LED UFO ERIS és una solució d´il·luminació d´alta qualitat i eficiència energètica que s´adapta perfectament a diferents necessitats d´il·luminació en entorns industrials. Aquesta campana LED compta amb una potència seleccionable 80W-100W-120W-150W, la qual cosa la converteix en una solució versàtil i flexible. A més, està equipada amb un xip Lumileds Luxeon 2835 de darrera generació que garanteix una il·luminació potent, uniforme i de llarga durada.

La campana LED UFO ERIS compta amb una alta eficiència lluminosa i un elevat índex de reproducció cromàtica (CRI), cosa que permet una millor percepció dels colors i detalls, essencial en entorns de treball on es requereix precisió visual. Amb el disseny tipus UFO modern i elegant, la campana LED UFO ERIS és fàcil d’instal·lar i s’adapta a qualsevol espai industrial, des de magatzems i fàbriques fins a tallers i estacionaments.

Una de les principals característiques de la campana LED UFO ERIS és la seva alta eficiència energètica. Gràcies a la seva tecnologia LED d’última generació, la campana LED UFO ERIS consumeix menys energia que altres solucions d’il·luminació tradicionals, cosa que es tradueix en un important estalvi a la factura elèctrica. A més, la seva llarga vida útil de fins a 50.000 hores redueix els costos de manteniment i reemplaçament de làmpades, cosa que es tradueix en un retorn d’inversió més gran.

Un dels avantatges més importants de la campana LED UFO ERIS amb potència seleccionable és la seva versatilitat. Aquesta característica us permet adaptar-se a diferents necessitats d’il·luminació en entorns industrials, oferint la flexibilitat necessària per ajustar la potència lumínica segons les condicions d’il·luminació específiques.

A més, aquesta característica de potència seleccionable també es tradueix en un estalvi significatiu denergia. En poder ajustar la potència segons les necessitats, es pot reduir el consum denergia i, per tant, reduir els costos delectricitat i les emissions de carboni.

Mostrando los 2 resultados