Campana LED UFO BÉLGICA

Campana LED UFO BÈLGICA 200W SOSEN Driver – Dimable 1-10V – 170lm/w – IP65
Submergeix-te en el futur de la il·luminació amb l’extraordinària Campana LED UFO BÈLGICA! Aquesta revolucionària campana LED combina una sèrie de característiques excepcionals per brindar-te una experiència lumínica inigualable a qualsevol espai.

Què la fa especial?

Versatilitat i Flexibilitat: La Campana LED UFO BÈLGICA us ofereix la llibertat de seleccionar la potència que millor s’adapti a les vostres necessitats. Pots optar per un impressionant rendiment de 200W, una opció més equilibrada de 150W o una il·luminació eficient de 100W, tot amb un sol producte!

Tecnologia de Vanguardia: Amb un Driver SOSEN d’alta qualitat, aquesta campana LED garanteix un rendiment estable i fiable durant tota la vida útil. A més, la seva funció Dimable 1-10V us permet ajustar la intensitat lumínica segons l’ambient que vulgueu crear, brindant un control total sobre la il·luminació.

Eficiència Energètica Extraordinària: Experimenta una brillantor sorprenent amb una eficiència lumínica excel·lent de 170lm/w. Això no només t’ofereix una il·luminació potent, sinó que també t’ajuda a estalviar energia i reduir els costos d’electricitat.

Resistència i durabilitat: Fabricada en alumini d’alta qualitat, la Campana LED UFO BÈLGICA és robusta i resistent als cops, assegurant una llarga vida útil fins i tot en entorns exigents. La seva classificació IK09 la protegeix contra impactes i garanteix que continuarà funcionant sense problemes malgrat condicions adverses.

Il·luminació Direccional: Amb un angle de llum de 90º, aquesta campana LED enfoca la il·luminació on més es necessita, evitant pèrdues innecessàries i proporcionant una llum més efectiva i enfocada.

Garantia Confiable: Confiem plenament en la qualitat de la nostra Campana LED UFO BÈLGICA, per la qual cosa oferim una garantia completa de 5 anys. Pots tenir la tranquil·litat que estàs adquirint un producte de confiança i de llarga durada.

La Campana LED UFO BÈLGICA és perfecta per a una àmplia gamma d’aplicacions, incloent magatzems, fàbriques, estacionaments, gimnasos, centres comercials i més. El seu disseny modern i elegant s’integra sense esforç a qualsevol entorn, millorant l’estètica i la funcionalitat dels teus espais.

ES POT PROGRAMAR I CONTROLAR A DISTÀNCIA AMB ACCESSORIS DE FACIL INSTAL·LACIÓ:
Amb la Campana LED de 200W model Bèlgica podràs adquirir com a accessori a part un sensor de moviment per a la nostra lluminària professional i un comandament a distància programable.

Per poder controlar la campana has d’instal·lar un detector de moviment a cadascuna que vulguis controlar i adquirir un comandament a distància per poder programar-les. Amb un sol comandament de control podràs controlar totes les lluminàries.

Què podeu controlar amb la campana LED?

Pots pujar/baixar la intensitat lluminosa i amb això els watts de consum. (Brightness)
Podeu regular la sensibilitat del detector de moviment. (Sensitivity)
La durada del temps d’encesa de la lluminària quan no t’està detectant. (Daylight Sensor)
La durada del temps d’espera (Stanby)
Usos de la Campana LED UFO BÈLGICA 200W SOSEN Driver – Dimable 1-10V – 170lm/w – IP65:
Magatzems i centres de distribució: Proporciona una il·luminació eficient i uniforme a grans espais d’emmagatzematge.

Fàbriques i indústries: Ideal per il·luminar àrees de producció i treball, on cal una il·luminació potent i duradora.

Estacionaments i garatges: Brinda una il·luminació clara i segura per a vehicles i vianants.

Gimnasos i centres esportius: Ofereix una il·luminació brillant per a activitats esportives i entrenament.

Centres comercials i botigues: Crea un ambient acollidor i atractiu pels clients.

Espais d´esdeveniments i exposicions: Proporciona una il·luminació adequada per a exhibicions i presentacions.

Àrees exteriors: Gràcies a la seva classificació IP65, es pot fer servir en exteriors, com patis, jardins, parcs i àrees de càrrega.

No et conformis amb una il·luminació mediocre, fa un pas endavant cap a l’excel·lència amb la Campana LED UFO BÈLGICA. Gaudeix d’un rendiment incomparable, eficiència energètica líder a la classe i una durabilitat que et sorprendrà. Il·lumina el teu món amb la Campana LED UFO BÈLGICA i experimenta la diferència!

Mostrando el único resultado